Huvudrätt + efterrätt

*Nom nom*

Recept på huvudrätten, "kyckling á la Sjöberg" som jag kallar det:
400g kyckling, curry, salt, vatten, honung, senap och grädde.
Stek kycklingen i curry och salt. Då kycklingen fått färg, tillsätt ca 1dl vatten, lite senap
och lite mer honung. Låt vattnet koka bort (stek på hög värme). Då vattnet kokat bort
tilsätt ca 4dl grädde. Koka på ganska hög värme så såsen tjocknar. Tilsätt mer honung eller
curry/salt om det behövs. Då såsen tjocknat är det bara att mumsa i sig! Nom nom :)

Efterrätten består av mosade hallon, vispad grädde och vitchoklad-lime kvarg (kesella).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0